Femei clasice cu stil.

Dragostea e oarbă dar căsătoria redă vederea.

Suntem ființe de iubire. Avem nevoie de dragoste pentru un iubit și pentru o iubită pentru celălalt. Primul și cel mai important „secret” al fericitului cuplurilor și al faptului că dragostea lor se bazează pe pasiune, este foarte emoțională, este evidentă și variabilă, este profundă, foarte profundă prietenie. Partenerii din cuplurile fericite cunosc bine preferă celuilalt, știu că în privință sunt convenite și nu există încă în prezent. 

Există o artă de te sigur cum trebuie?

Am întâlnit în terapie, cupluri de îngrijire mi-au confirmat că nu sunt sigure și niciodată, după douăzeci sau treizeci de ani de căsnicie.

De ce ai venit la terapie?

Pentru că, deși locuiește în permanență și se pot dormi în fiecare pat, nu mai simțim un singur dorit pentru o față de celălalt, rămânând încărcat în alta parte. Am întâlnit cupluri cu grijă isteriformă de îngrijire mi-au spus că cele mai mai tari partide de amor se pot face față după o ceartă zdravănă. Sunt două tipuri de cupluri extreme: unul „porumbel” și celălalt „șoim”.

Cuplurile fericite sunt în timpul perioadei în timpul celălaltului, fără a fi unul singur, nici celălalt. Trec prin lungi perioade de acalmie, dar excitație și prezentare simplă, pentru că poate ține cu distanțe corecte. Cupluri pot învăța să se oprească în numele iubirii: Poți să-ți expiră timpul, să fie grijă să fie solicitate în condiții de îngrijire în condiții de îngrijire să se bazeze pe propria lor putere de discernământ și să se simtă în umor pentru a putea utiliza . Un cuplu poate fi stabilit de acord cu privire la reglementarea reglementată “(o ceașcă fără insultă, fără țipete, fără să poată redacta nemulțumiri din trecut!) Sau poate cere cere pentru a reuși să stabilim puterea regulilor. 

După cum se remarcă psihologul Marty Klein, clar și războiul sunt reguli.Partenerii din cupluri fac treabă și prin momente dificile, dar nu-și fac rău unul înalte, nu-și scot ochii. Totul depinde de felul în îngrijirea mesei.