Femei Clasice cu Stil vor fi prezente să vorbească despre performanţă, relaţii, iubire, feminitate, echilibru între viaţa personală şi cea profesională.
Felul în care facem curte, pe cine alegem, cum relaţionăm; de ce se comite adulterul; de ce se divorţează; cum a evoluat instinctul de a iubi; de ce bărbaţii nu pot să semene mai mult cu femeile şi invers; modul în care s-a schimbat romantismul odată cu inventarea plugului; respingerea în dragoste şi dragostea pe termen lung; dependenţa de dragoste; alegerea partenerului; tiparele de divorţ; dezvoltarea moralităţii pe parcursul vieţii; obiceiurile moderne de a ieşi la întalniri la orice vârstă; viaţa după 50 de ani.
Pericolul ne activează mecanismele de apărare. Doi oameni nu pot fi prieteni pasionali decât dacă se simt în siguranţă unul în compania celuilalt.
Partenerii care alcătuiesc un cuplu au nevoie să se simtă siguri din punct de vedere fizic, dar în acelaşi timp au nevoie să se simtă în siguranţă si din punct de vedere emoţional. Nu pot să lase garda jos şi să se conecteze, chiar dacă îşi doresc cu adevarat să o facă.
Interviuri cu femei cu stil; interviuri cu bărbaţi asumaţi.
“Cea mai bună modalitate de a fi fericit, este să fii fericit.”